LAATSTE NIEUWS:

De Hooglanders zijn terug op het Engelse Veld! klik hier

Berichtgeving n.a.v. het corona virus klik hier

21 maart opschoondag, helpt u ook ons dorp vuilvrij te maken?  klik hier

Poëzie in de branding, opening 20 mei. Uitnodiging poëzie in te sturen!  klik hier

Maandag 2 maart Inloopavond concept ontwerp 2e fietspad Eeuwigelaan klik hier

Opening Badseizoen 5 april 2020 klik hier

Informatie avond plannen Eyssenstein klik hier

Dorpsraad verstuurt brief aan gemeente n.a.v. huisvestigingsverordening (Update 04-01-2020!!) klik hier

Activiteitenkalender aanpassing: nieuwjaarsreceptie bij Hotel Meyer op 10 januari, weer met stamppot maaltijd! klik hier

Onthulling Informatiebord Parnassiapark klik hier

verslag Thema Avond Verkeer en Veiligheid klik hier