Bestuursleden

BESTUURSLEDEN  VAN DE VERENIGING DORPSRAAD BERGEN AAN ZEE

Het bestuur van de Dorpsraad bestaat uit een voorzitter, vice-voorzitter, secretaris, penningmeester, notuliste en twee of meerdere medebestuursleden.
Elk bestuurslid zit statutair een periode van twee jaar. Hierna moet hij/zij aftreden en mag 2x herkozen worden.
Dit houdt in dat een bestuurslid maximaal zes jaar achtereen kan aanblijven.

Elk lid kan met zijn/haar vragen, ideeën of problemen contact opnemen met één van de bestuursleden, of via de website communiceren
Hieronder volgt de actuele lijst van bestuursleden :

Gert-Jan 't Hart

sinds 15 november 2019
(Bestuurslid sinds 17 november 2017)

Gert Jan

Marie Wensing