Zoals u allen weet heeft het corona virus grote gevolgen voor de samenleving. Zo ook voor de inwoners van ons mooie dorp. Wij wensen een ieder in ons dorp veel gezondheid toe, met name de ouderen. Neemt u allen alstublieft de adviezen van het RIVM ter harte om de ellende van dit virus zoveel mogelijk in te dammen. Tevens willen wij de ondernemers in ons dorp veel sterkte toewensen in deze moeilijke tijden.

Mocht u hulp nodig hebben, dan kunt u contact opnemen met (1 der) bestuursleden. Wellicht kan die u helpen of uw hulpvraag delegeren.
De sitebeheerder (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) kan een hulpvraag op de website posten.
Tevens is er nog het fenomeen nextdoor. Daar zijn ook behoorlijk wat mensen in Bergen aan Zee bij aangesloten en kan u eventueel hulp/ondersteuning bieden.

Ook in Bergen aan Zee zijn afgelastingen aan de orde:
21 maart zou de opschoondag plaats vinden. Deze is vanzelfsprekend afgelast.
Opening badseizoen (5 april) is afgelast. Het aansluitende Walking Dinner, georganiseerd door horeca ondernemers in Bergen aan Zee, wordt uitgesteld.
De Algemene Leden Vergadering van 17 April staat ter discussie. Uitstel is waarschijnlijk.

De activiteiten, naar aanleiding van 75 jaar bevrijding, worden vooralsnog afgelast in afwachting van de ontwikkelingen rond het virus.