Op donderdag 26 september 2019 heeft de Dorpsraad gelegenheid geboden om de inwoners te laten informeren over de energietransitie. De presentatie die getoond is is bijgevoegd. Een ieder die belangstelling heeft voor dit onderwerp en mee wenst te denken over de energietransitie, kan zich melden bij Fred Mathot via het volgende email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Fred Mathot zal dit onder eigen verantwoordelijkheid verder oppakken.

Presentatie: klik hier