Met ingang van 1 april 2019 is het Sociaal Team Bergen van de Gemeente gestart met het wekelijkse inloopspreekuur in Bergen aan zee.

Van 14.30 tot 15.30 uur kunnen inwoners binnenlopen bij hotel Victoria met allerlei vragen.

Denk daarbij aan vragen over voorzieningen, financiƫn, zorg, opvoedproblemen, welzijn enz.

Het spreekuur is bedoeld voor iedereen, van alle leeftijden en het is gratis.

In 1e instantie wordt het spreekuur wekelijks gehouden. Aan de hand daarvan wordt bekeken of in een later stadium over zal worden gegaan naar 1x p/m.

Ook houdt het Sociaal Team op maandagmiddag spreekuur in de bibliotheek van Bergen van 14 tot 15.30 uur.