Het Vredeskerkje en de Dorpsraad hebben een oude traditie nieuw leven ingeblazen: Paaseieren zoeken met kinderen en kleinkinderen.

Dit vond eerste Paasdag 21 april plaats en het was een groot succes.
De opkomst was geweldig: ± 30 kinderen en ± 30 volwassenen.
Het weer speelde goed mee en iedereen was heel erg enthousiast!
Na afloop was er koffie, thee en limonade met een koekje.
Bij afscheid waren er veel complimenten voor de organisatie en spraken de mensen de hoop uit dat dit een jaarlijks terugkomend evenement wordt!

Paas1

Paas2