Wij hebben het volgende bericht ontvangen van onze boswachter Egbert van Diepen:

Donderdag 19 maart zijn de Hooglanders weer terug gekomen op het Engelse Veld. Er zijn 3 ossen geplaatst op het noordelijke deel van het Engelse Veld. Het groeiseizoen staat weer voor de deur en hierbij zullen de 3 ossen ons weer bijstaan om het gebied aantrekkelijk te houden voor bezoekers en natuur. Laat de Hooglanders lekker hun werk doen en laat ze gewoon Hooglander zijn dan komt het ook in 2020 weer helemaal goed.

Wij verzoeken u dan ook vriendelijk de Hooglanders met rust te laten!

In de loop van het groeiseizoen worden de ossen overgezet naar het zuidelijk deel rond het kerkje.

Hooglanders2

Hooglanders