Op donderdag 26 september 2019 heeft de Dorpsraad gelegenheid geboden om de inwoners te laten informeren over de energietransitie. De presentatie die getoond is is bijgevoegd. Een ieder die belangstelling heeft voor dit onderwerp en mee wenst te denken over de energietransitie, kan zich melden bij Fred Mathot via het volgende email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Fred Mathot zal dit onder eigen verantwoordelijkheid verder oppakken.

Presentatie: klik hier

ZeetheaterLogo

Het programma van het zeetheater voor 2019 is rond. Frank Bilsen van The Music Lab heeft dit jaar weer een aantal mooie sessies gepland.

Datum Sessie Tijdstip
21 juli 2019  Roffa Tango Trio, de passie van de tango 16:30 - 18:30
 4 augustus 2019  Klassiek aan Zee in samenwerking met The Holland International Music Sessions 16:30 - 18:30
18 augustus 2019 Funky Things, soul en funk 16:30 - 18:30

Dit alles vindt plaats op de C.F. Zeiler Boulevard (het Zeetheater).

Zeetheater

Met ingang van 1 april 2019 is het Sociaal Team Bergen van de Gemeente gestart met het wekelijkse inloopspreekuur in Bergen aan zee.

Van 14.30 tot 15.30 uur kunnen inwoners binnenlopen bij hotel Victoria met allerlei vragen.

Denk daarbij aan vragen over voorzieningen, financiƫn, zorg, opvoedproblemen, welzijn enz.

Het spreekuur is bedoeld voor iedereen, van alle leeftijden en het is gratis.

In 1e instantie wordt het spreekuur wekelijks gehouden. Aan de hand daarvan wordt bekeken of in een later stadium over zal worden gegaan naar 1x p/m.

Ook houdt het Sociaal Team op maandagmiddag spreekuur in de bibliotheek van Bergen van 14 tot 15.30 uur.

Het bestuur heeft diverse mondelinge en schriftelijke reacties binnen gekregen op de uitnodiging van de vergadering op 10 mei. Hieronder twee schriftelijke reacties.

Brief van Haye van der Werf: klik hier

Reactie van Stichting promotie Bergen aan Zee: klik hier

Zoals aangekondigd in de nieuwsbrief is er 10 mei 2019 een extra Algemene Leden Vergadering.

Uitnodiging en Agenda: klik hier

Volmacht:                    klik hier